Den sociale radiobrevkasse: Hvad er min ret, hvad er min pligt?

   

Ny radiobrevkasse:

Hvad er min ret og hvad er min pligt ?

Brevkasse

Brevkasse

  Måske husker du Hanne Reintoft og Lena Vedel Petersens radioudsendelser i DR P1. Det var i 1990'erne. Claus Hjort Frederiksen havde ikke afskaffet socialpolitikken og omdøbt den til beskæftigelsespolitik. Bistandsloven levede, og udbetalingen af sociale ydelser blev afgjort af socialrådgivere, uden at en hær af teamledere it-systemer og budgetbisser stod bag. Nu genbruger Aquut.com konceptet. Der bliver tale om en live-udsendelse, og vi inviterer til den fra Jobcentrets Ofre.  

Send spørgsmål ind.

De spørgsmål, du kan stille, skal helst have udgangspunkt i dine egne erfaringer. De skal handle om emner Kontanthjælp  og sanktioner Ydelser, enkeltydelser Modregning og gæld Underretninger, anbringelser og tvangsfjernelser Hjembringelser, samvær Anke og domstolsadgang Sagsbehandling og forvaltningsret Jura og økonomi  

Hvordan gør du?

Nederst under artiklen her skriver du din kommentar. Husk at skrive email, navn og telefonnummer. Ellers kan vi ikke ringe dig op.  

  5 comments for “Den sociale radiobrevkasse: Hvad er min ret, hvad er min pligt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.