Undgå, at der fuskes med dine dokumenter

Billede af Mikael Hertig

Mikael Hertig, maj 2017 GPL LICENS CC0

Af Mikael Hertig

 
Desværre er der mange, der oplever, at der i dele af den offentlige forvaltning fuskes med dokumenter. Det kan ske på mange måder. Men her gennemgås to simple ting, du kan gøre. Jeg gennemgår dem nedenfor.
   

FRA BUNKE TIL OVERBLIK

OMSLAG ELLER MAPPE? Når man skal holde styr på sine papirer, så plejer de fleste ved hjælp af hullemaskine og arkivmapper at få det hele puttet ind. Der findes i papirhåndteringen en anden metode. Den hedder Omslag      

Journaliser dine dokumenter - og de andres også.

        1: Journalisér alle dokumenter, herunder dine egne. Sørg for, at der er plads til elektronisk dato for etablering, version og ændringer. Navnlig dine egne. Det er ikke noget tilfælde, at den offentlige forvaltning har pligt til at føre journal.  Der skal holdes styr
Billede af Mikael Hertig

Mikael Hertig, maj 2017 GPL LICENS CC0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.