Venstre i vildrede: Hvem er denne Kristian Jensen?

 

Hvad trådte denne Kristian Jensen i: karakter eller spinat?

 
Foto af Kristian Jensen

Kristian Jensen(Steen Brogaard foto) Kronprins fra 2014-19

   

Se nøje på dette billede.

Her ser du venstres nu forstødte "kronprins". Det var ham, der skulle have været formand for Venstre, Danmarks engang liberale parti Internt på Christiansborg er han måske kendt for at mene noget. Men som almindelig borger har jeg ellers ikke noget indtryk af, at han mener noget markant. Det er så også typisk, at da han kom til at sige noget i retning af, at Venstre skulle (hvis jeg har misforstået noget, så ret mig), at Venstre snarere skal tegne "det borgerlige Danmark" og samle LA, DF, Konservative, Venstre og måske Nye Borgerlige og derved gik imod Løkke Rasmussen, der inviterede til samarbejde med S på regeringsplan i valgkampen - ja, det han gjorde det, så gik det galt. Nu er det nok bedst, at han ikke mener noget i den kommende tid.  Nu har han mig bekendt dels været minister forskellige steder, uden at han markant har skillet sig ud fra, hvad sammensuriet af partikammerater og embedsmænd kunne forvente. Han er i den grad manden uden overraskelser, og karakter er bestemt ikke noget, han ellers træder i. Det blev spinaten. Det kom han til, og så gik det galt. Hans position minder mig lidt om en sang af Tom Lehrer. Den handler om Hubert Humphrey, vicepræsident under Lyndon B. Johnson, der blev præsident i 1962 efter mordet på John F. Kennedy. Om det var Lehrers sang, der gav den forholdsvis embedsmandsbetonede Hubert Humphrey tilnavnet "Hubert Who", det ved jeg ikke. Men det er mit indtryk, at Kristian Jensen mere har søgt ikke at sige noget forkert end at sige noget rigtigt.   https://www.youtube.com/watch?v=hUnHZAUR6hE  

  2 comments for “Venstre i vildrede: Hvem er denne Kristian Jensen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.