Lav en kreditorbeskyttet konto

       
Foto af Mikael Hertig

MIkael Hertig 2017

Af Mikael Hertig

 

Undgå Udbetaling Danmarks automatiske modregning

Praksis synes at vise, at Udbetaling Danmark har en tilbøjelighed til at modregne indbetalinger, uanset om det er lovligt eller ej. Selv om du måske ikke umiddelbart synes, du har brug for det,  er det derfor en god idé at have en kreditorbeskyttet konto. Står du overfor at få udbetalt en erstatning, så er det nærmest et must. Linket her er til Borger.dk Meningen er, at du henvender dig til en bank - det behøver ikke være din eksisterende bankforbindelse. Du skal udfylde en blanket, som du printer ud og går til (eller sender til) den bank, hvor kontoen skal være.  
Billede af pengesedler og kontokort

Billede af pengesedeler og kontokort

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.